Amda Instal Activ S.R.L.

♦ +40784410170

♦ office@amda-instalatii-gaze.ro

♦ Str. Argentina nr. 25, Bucuresti

♦ ONRC: J40/164/2021

♦ CIF: 43527919

♦ Cont: RO31 INGB 0000 9999 1108 4543

Link-uri utile

ANPC

ANRE

GDPR

Platforma SOL

© 2022 AMDA INSTAL ACTIV. Toate drepturile rezervate.

Te putem ajuta cu ceva?

Apelează-ne și iți vom oferi toate detaliile astfel încât să înțelegi de la început ce costuri implică proiectul tău.

AMDA INSTAL ACTIV este o companie specializată în proiectarea și execuția instalațiilor de gaze naturale, a instalațiilor sanitare și a instalațiilor termice. Societatea este autorizată ANRE și prestează servicii atât în București, cât și în zonele adiacente.

Apel +40784410170

O parte din partenerii noștri

Cel mai bun raport

preț/calitate

Onestitate și transparență

legată de orice aspect

Acționăm conform

legilor în vigoare

De ce să alegi Amda Instal Activ ?

Suntem proactivi și orientați către viitor, anticipând nevoile fiecărui client în parte. Complet dedicați calității serviciilor

noastre, astfel încât să atingem excelența în tot ceea ce întreprindem.

Experiența dobândită în urma lucrărilor realizate, ne transformă în cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Soluții adaptate, personal calificat

Personalul din cadrul companiei este instruit constant atât pentru a deveni mai bun precum și pentru a preveni accidente la locul de muncă. Siguranța și respectarea reglementărilor și normelor în vigoare sunt obiectivele principale ale realizării proiectelor de instalații termice.

Societatea Amda Instal Activ este autorizata ANRE și oferă servicii complete de proiectare, execuție dar și verificare tehnică periodică (obligatorie la 2 ani), revizie (obligatorie la 10 ani), montare sisteme de siguranță împotriva scăpărilor de gaze (electrovalvă + detector) la instalațiile de gaze naturale în Bucuresti și Ilfov pentru toate tipurile de imobile (case, vile, blocuri de locuințe, asociații de proprietari, spații comerciale și institutii).

   Experiența dobândită și focusul pe înțelegerea și satisfacerea cerințelor clienților noștri stau la baza firmei noastre. Obiectivul nostru este de a deveni partener statornic și de încredere pentru toți clienții, furnizorii și colaboratorii noștri. AMDA INSTAL ACTIV este o companie specializată în proiectarea și execuția instalațiilor de gaze naturale. Societatea este autorizată ANRE și prestează servicii atât în București, cât și în zonele adiacente.

►  Experiență;

►  Constatare;

►  Intervenție;

►  Curățenie;

►  Facturare;

►  Garanție;

►  Lucrăm și cu asociații de proprietari.

 

Despre noi

0784.410.170